Wees elegant met Topshape Elegance!

Elegance

Het dagelijks leven van nu, de dynamiek van het leven en het streven naar harmonie is de inspiratie van vitaminewater Topshape Elegance. Het genieten begint bij de eerste slok van Elegance vitaminewater met een helder fruitig aroma, een verleidelijke en een elegante smaak.

Topshape Elegance is een vitaminewater zonder conserveermiddelen voor de geest en het lichaam.  

De verfijnde esthetiek en de sensuele zwarte kleur stralen een luxueus gevoel uit. Dat maakt Elegance tot een geweldige aanvulling op je verzameling spannende momenten van de dag. Duidelijke lijnen en eenvoudige vormen weergeven een reis door de moderne wereld. Mensen zijn tegenwoordig welvarend en zoeken naar kleine geluksmomenten. Topshape Elegance is daar een ideaal voorbeeld van.

Maak kennis met de 4 onweerstaanbare smaken van Elegance:

Elegance Defense - Is een verleiding met een vleugje citroen en lychee - het vruchtsymbool van romantiek en liefde met een zoete en exotische smaak. Perfecte balans tussen textuur, aroma, geur en zuurgraad, waardoor een herinnering aan een onvergetelijke en opwindende smaak ontstaat. Vitaminemix: niacine, pantotheenzuur, vitamine B6, foliumzuur en vitamine D.

Elegance Balance - Met de aromatische smaak van bosvruchten, versterkt met komkommer extract is het een stimulans voor ons, zowel fysiek als mentaal. De smaak raakt onze gedachten op een positieve manier. Vitaminemix: niacine, vitamine B6, biotine, vitamine B12.

Elegance Shine - Verfrissend vitamine water met de een tropische smaak. Shine laat je van binnen stralen met de intense smaken van mango gecombineerd met passievrucht. Vitaminemix: vitamine C, riboflavine, niacine, vitamine B6, foliumzuur, pantotheenzuur en kaluim

Elegance Zen - Kom na een intensieve workout helemaal tot rust met dit verkwikkende  vitamine water. Zen brengt je terug in het hier en nu met de heldere smaak van ananas en frisse kiwi. Vitaminemix: vitamine C, riboflavine, niacine, vitamine B6, foliumzuur en pantotheenzuur