Van de tak in het pak

Yagua

Yagua bevat alleen de van nature in de vruchten aanwezige suikers! We gebruiken geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen! Lekker natuurlijk dus! De dranken van Yagua bevatten altijd een combinatie van fruit en thee. Er worden geen consessies gedaan aan smaak en kwaliteit. Wij geloven in goede voeding en de zuiverende kracht van fruit, thee en antioxidanten!

Groene thee

In de dranken van Yagua zit vers gezette groene thee, oftewel tea infusion, en dus géén groene thee-extract zoals in veel andere drankjes. Met name door deze groene thee infusion zijn onze dranken gezond, makkelijk door te drinken en dus heerlijk tegen de dorst. Een ander voordeel is dat Yagua daardoor 35% minder calorieën bevat dan andere fruit- of frisdranken!

Troep eruit - Energie erin!

Detoxen is eigenlijk gewoon een hip woord voor zuiveren, reinigen en ontgiften. In principe gaat dit vanzelf, maar soms stapelen zich zoveel afvalstoffen op dat je lijf het niet meer snel weggewerkt krijgt. Probeer dagelijks voldoende antioxidanten, anthocyanen, water en vezels binnen te krijgen. Zo reinig je je lichaam van binnenuit.